Vrei să fii un bun antreprenor?

afis_antreprenorÎnscrie-te la Centrul Regional pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului!

Dacă eşti student(ă) în anul al II-lea sau al III-lea la studii de licenţă, student(ă) la masterat, student(ă) la doctorat, absolvent(ă) de studii de licenţă la UAIC de cel mult trei ani, aşteptăm de la tine un CV, o scrisoare de motivaţie, o copie după cartea de identitate şi o adeverinţă de studii pe adresa cipo@uaic.ro cât de repede posibil!

Ghid ABC Antreprenor

Regulament concurs

Pliant CRDA

Afis CRDA


Update: Proiectul s-a încheiat pe 31 iulie 2010.

4 Comentarii la "Vrei să fii un bun antreprenor?"

 1. Pingback: Tweets that mention Vrei să fii un bun antreprenor? | Info UAIC -- Topsy.com

 2. Raluca Stanciu   17/11/2009 at 11:59 pm

  Am inteles ca seria de training-uri a inceput deja. Se mai pot face inscrieri? Si cand sunt training-urile, in ce zile ale saptamanii?

 3. infocariera   18/11/2009 at 11:45 am

  Buna, Raluca
  Desigur, asa cum scrie si pe http://360.uaic.ro/2009/10/200-de-tineri-vor-fi-ajutati-sa-isi-deschida-propria-afacere/, mai sunt o multime de locuri libere, deci asteptam in continuare candidati! Si chiar in momentul in care vom avea 200 de inscrisi vom pastra listele deschise, in caz ca se retrage cineva, deci ii sfatuim pe toti cei care doresc sa participe la traininguri si sunt eligibili sa se inscrie!
  Trainingurile dureaza in total 30 de ore si se vor desfasura in doua week-enduri: in primul week-end sunt programate 12 ore (sambata si duminica, cate 6 ore pe zi, cu pauza), in celalalt week-end sunt 18 ore (vineri, sambata si duminica).
  Bafta!

 4. Pingback: Vrei să îţi deschizi propria afacere? Mai sunt 20 de locuri! | Info UAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.