„Puterea interioară și încrederea în sine”, training gratuit organizat de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni

Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași te invită în luna mai la un training online gratuit, conceput special pentru a te ajuta să dobândești încredere în sine, să depășești obstacolele și să descoperi modalități de valorificare a resurselor tale interioare.

În cadrul acestei sesiuni interactive, vei explora surse autentice de putere lăuntrică, vei învăța tehnici eficiente de gestionare a stresului și de creștere a rezilienței, precum și modalități practice de a-ți construi un viitor strălucit, bazat pe punctele tale forte.

Puterea interioară și încrederea în sine

16.05.2024, la ora 14:00 cu Noemi Bomher Cămin C5, Sala 501

Situațiile care apar pe parcursul vieții (fie ele personale sau profesionale) ne pun adesea la încercare, mai ales dacă ele survin într-un moment când resursele noastre de timp sau cele fizice și psihice sunt mai scăzute. Până la etapa când reușim să le depășim, putem trece prin stări de neputință, frustrare, indecizie sau lipsă de încredere în propriile forțe. Ajungem chiar să ne simțim copleșiți și chiar blocați, fără să mai vedem vreo ieșire, ceea ce ne accentuează și mai mult neîncrederea în puterea noastră interioară.

Vino să descoperim împreună ce ne ajută și ce ne împiedică în găsirea soluțiilor și cum repornim motorul interior care ne redă puterea de a ne ridica atunci când ne simțim la pământ.

Fii pregătit să faci față provocărilor vieții de student și dezvoltă abilitățile esențiale pentru o carieră de succes!

Înscrie-te aici.