S.T.U.P. caută voluntari

Dacă îți place să socializezi și ești o persoană implicată și dedicată proiectelor din care faci parte, ești responsabilă și îți pasă de societatea în care trăiești, iar în plus crezi că poți să aduci o schimbare prin identificarea problemelor de mediu și societate, atunci devino voluntar S.T.U.P. și hai să obținem performanțe pentru sănătatea mediului!

Ce face un voluntar S.T.U.P.? E simplu:
-Proiectul Uleiosul: se implică în desfășurarea de campanii de informare a populației asupra efectelor nocive pe care le are uleiul alimentar uzat aruncat la chiuvetă sau la canalizare; colectează prin folosirea unei cargo biciclete uleiul alimentar uzat de la gospodăriile casnice; participă la lecțiile de educație ecologică din școlile din Iași.

Biblioteca S.T.U.P.: se implică în promovarea titlurilor din Bibliotecă; propune titluri de cărți pe teme de mediu/societate; recomandă prietenilor proiectul.

-Proiecții de filme despre mediu: se implică în organizarea proiecțiilor de filme prin propunerea de filme/documentare, promovarea în comunitățile în care își desfășoară activitatea și poate asigura partea tehnică (în funcție de abilitățile deținute).

 

Despre S.T.U.P.

Asociația Social Trading Urban Place (S.T.U.P.) a fost înființată în urmă cu trei ani din dorința de a promova educația ecologică, mobilitatea urbană, alimentația sănătoasă, utilizarea eficientă a resurselor și responsabilitatea socială prin susținerea și derularea unor proiecte comunitare cu impact social și de mediu. Primul proiect al Asociației este Uleiosul, proiect de colectare urbană a uleiului și grăsimilor alimentare de uz casnic cu ajutorul unei cargo biciclete. Biblioteca S.T.U.P. este al doilea proiect S.T.U.P. care își dorește să aducă o schimbare în comunitate prin faptul că împrumutul și accesul la informație este gratuit, iar temele abordate coincid cu scopul Asociației și anume: protejarea mediului. O bibliotecă nu vine niciodată singură, iar la noi a venit împreună cu ideea de a strânge oamenii în jurul unui film despre mediu și astfelp „Proiecțiile de filme despre mediu” au devenit al treilea proiect al Asociației S.T.U.P. Până în prezent am avut trei proiecții de filme (Chasing Ice, Roșia Montană-un loc la marginea prăpastiei și Tomorrow)
Dacă îți place ce ai citit, atunci alătură-te echipei S.T.U.P.! Trimite-ne până pe 12 Noiembrie o scrisoare de motivație sau un CV la adresa de e-mail ancageorgiana.zaharia@gmail.com. Mai multe informații la 0743 780 766 (Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published.