Licitația caritabilă „Și mIE imi pasă!”

Studenţii de la specializarea Informatică Economică, promoția 2017, în colaborare cu Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi (FEAA) din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează Licitaţia Caritabilă „Şi mIE îmi pasă”, care va scrie file din povestea Mihaelei Popovici joi, 25 mai, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul B5 (etaj 2, FEAA).

Evenimentul „Și mIE îmi pasă!” este desfășurat în fiecare an în memoria și neuitarea profesorului John Brava. Destinul lui a fost să rămână veșnic tânăr și credem că acolo sus scrie cod pentru a-i ajuta pe cei în suferință și le șoptește studenților IE că pot face mult bine aici pe Pământ. De aceea ne aducem și noi contribuția și în acest an și pledăm pentru dreptul la o viață normală al Mihaelei. Mihaela rezistă și supraviețuiește de câțiva ani cu un diagnostic greu de depășit.

Vă invităm să faceți parte din Povestea ei de viață, să o cunoașteți și să o întărim în luptă  pe 25 mai, la ora 18.00 în amfiteatrul B5. Împreună îi putem schimba destinul. Scopul Licitaţiei Şi mIE Îmi Pasă este de a strânge bani pentru ca Mihaela să îşi poată continua tratamentul, un aparat nou de dializă peritoneală este absolut necesar.

Biletele pot fi achiziționate și la intrarea în amfiteatrul B5, etaj 2, FEAA, în ziua evenimentului.

Mai multe informații despre cazul Mihaelei AICI.

 

Cont bancar RON :
Mihaela POPOVICI
Banca Transilvania S.A.

Sediul Central Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr.8, 400027 Cluj-Napoca
Cod SWIFT: BTRLRO22

RO21BTRLRONCRT0335660601
Cont bancar EURO :

Mihaela POPOVICI
ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București
Adresă bancă : Bd. Iancu de Hunedoara nr.48, sector 1, București
SWIFT: INGBROBU

BIC: 606410008

RO12INGB0000999905634358

Leave a Reply

Your email address will not be published.