Concurs: scriere de literatură polițistă „Cerneală neagră”

Continuând activitățile care promovează romanul polițist, și romanul polițist belgian francofon în special, Delegația generală Valonia-Bruxelles la București organizează împreună cu editura Crime Scene Press și Romanian Crime Writers Club, în perioada 6 martie – 23 aprilie 2017, un nou concurs național de scriere de literatură polițistă care se adresează în acest an studenților: „Cerneală neagră”.

Toți studenții de naționalitate română pot participa la acest concurs, condiția fiind să fie înscriși într-o universitate din România, publică sau privată.

Fiecare participant poate trimite un singur text, la alegere în română sau în franceză. Textele vor avea maximum 5 pagini (10.000 de semne, font Times New Roman de 12) și vor putea fi scrise fie în limba română, fie în limba franceză. Textele vor fi trimise numai în format electronic pînă pe data de 23 aprilie, ora 24 :00, la adresa de email: concursromanpolitist@gmail.com

Cele mai bune trei texte în limba română și cele mai bune trei texte în limba franceză vor fi recompensate cu premii. În funcție de numărul de texte primite și de calitatea acestora, cele mai bune 15 texte vor fi publicate într-o colecție de povestiri la editura Crime Scene Press.

Regulamentul complet și mai multe informații: www.cernealaneagra.com și pagina de facebook.

Contact: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro și tel. 021 314 06 85.

Leave a Reply

Your email address will not be published.