Conferința „Importanța dezvoltării urbane în promovarea unei creșteri economice incluzive și sustenabile”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și World Bank Group România vă invită vineri, 10 martie 2017, la ora 10.30, în Sala Senatului, la conferința „Importanța dezvoltării urbane în promovarea unei creșteri economice incluzive și sustenabile”, susținută de Marcel IONESCU – HEROIU, Expert Senior Dezvoltare Urbană în cadrul Băncii Mondiale din București.

Marcel Ionescu-Heroiu deține o diplomă de licentă în economie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și un doctorat în dezvoltare regională de la Universitatea Cornell, Ithaca, New York, Statele Unite ale Americii.

Printre domeniile-cheie în care a lucrat Marcel Ionescu-Heroiu  se numără: politici de dezvoltare urbană și regională și competitivitate; gestionarea programelor operaționale UE; prioritizarea proiectelor; guvernare locală și regională; dezvoltare durabilă și schimbări climatice; reamenajarea zonelor industriale dezafectate.

De asemenea, a contribuit la sau a condus proiecte în România, Polonia, Turcia, SUA, Serbia, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, India, Georgia, Azerbaidjan și Croația.

Leave a Reply

Your email address will not be published.