Lecția de management – ediția a VIII-a

dragomir_micVrei să afli cum se învată Antreprenoriatul de la directorul unei agenții digitale românești? Vino marți, 22.11.2016, la ora 18, în amf. B1 (corp B), la Lecția de management – ediția a VIII-a, un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenții de anul I, II, III și de la Master, interesați de domeniul Managementului. Timp de aproximativ 90 de minute, Georgiana Dragomir, Director General al companiei digitale Grapefruit va dialoga cu studenții pe tema „Antreprenoriatul se învață”. Mai multe informații despre invitat puteți afla din presa scrisă și de pe pagina sa de LinkedIn.

Dragomir Georgiana

La începutul acestui an, Georgiana a devenit Managing Director în Grapefruit. A venit ca o schimbare naturală, după 8 ani de rezultate livrate în companie și către clienți. Motto-ul ei de Managing Director este inovație, performanță și satisfacția clientului. Această strategie a adus în Grapefruit o creștere sustenabilă, clienți noi, precum și eficiență și eficacitate în echipă.

Are 33 de ani, doi băieți și un soț antreprenor. Datorită background-ului ei în advertising și digital, coordonează de asemenea aria de Marketing în cele două business-uri ale soțului ei, o clinică dentară și o seră de legume.

„Mă descopăr în permanență, și învăț câte ceva nou în fiecare zi. Vreau să fac lucrurile diferit și încurajez această atitudine în mine, în familia mea, în compania pe care o conduc și de ce nu în România. În ultimii ani, am ajuns la concluzia că timpul este prețios și nu mai vreau să îl irosesc. Trebuie să acționez acum, pentru a-i ajuta pe oameni să facă lucrurile mai eficient și să-și îmbunătățească calitatea vieții.”

Compania Grapefruit este o agentie digitală care realizează website-uri si Apps-uri pentru a rezolva probleme ale afacerilor digitale, având în portofoliu branduri de top din România, precum: Telekom Romania, Antibiotice, Noriel, OTP Bank si ING Bank.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.