Dezbatere: Are social media really social?

afis-11-novVineri, 11 noiembrie, la ora 14.00, Prof. dr. Helge Rønning vă provoacă la un dialog deschis despre „social media”, în dezbaterea „Are social media really social?”.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul III.11, corpul A, etajul 2, Facultatea de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în intervalul 14.00-15.30. Dezbaterea va avea loc în limba engleză.
Participanţi:

  • Lect. dr. Alexandru Lăzescu (şeful Catedrei de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi)
  • Nora Ioniţă (specialist relaţii publice şi comunicare, Evolution Media, Bucureşti)
  • Alexandru Grigoraş (Departamentul de Marketing Educaţional, Evenimente şi Imagine Academică (MEDIA), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi)

Helge Rønning este cercetător în domeniul literar şi participă frecvent la dezbateri internaţionale pe teme legate de libertatea de exprimare. Este profesor emerit la Departamentul de Media şi Comunicare al Universităţii din Oslo şi autor al mai multor cărţi şi studii. În plus, a ocupat o serie de funcţii în comisii naţionale şi internaţionale, în sectorul public şi privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.