Concurs: FotoBotanica

lansareÎn perioada 13 februarie – 13 martie 2016 are loc la Grădina Botanică „Anastasie Fătu” expoziția de azalee și camelii. Cu această ocazie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași propune abonaților paginii sale oficiale de Facebook concursul FotoBotanica.
Concursul este dedicat exclusiv abonaților la pagina oficială de Facebook UAIC. Aceștia sunt invitați să realizeze o fotografie în incinta expoziției de azalee și camelii, pe care să o împărtășească membrilor comunității UAIC pe Facebook. Fiecare persoană are dreptul să se înscrie cu o singură fotografie. Cei care doresc să se înscrie vor publica imaginea direct pe pagina de Facebook UAIC, pentru ca la final să câștige autorul celei mai populare fotografii – care adună cele mai multe aprecieri (likes). Acest concurs nu este sponsorizat sau recomandat de facebook.com ci doar foloseşte acest site ca platformă de organizare.
Cine poate participa?
Orice membru al comunității pe Facebook a universității (abonat la pagina UAIC).
În ce constă concursul?
Concursul este o competiție de popularitate a fotografiilor realizate în cadrul expoziției de azalee și camelii din cadrul Grădinii Botanice de către abonații paginii de facebook UAIC.
Cum se face înscrierea?
Înscrierea la concurs se face exclusiv electronic, prin publicarea unei fotografii pe pagina de Facebook UAIC. Un concurent poate înscrie o singură fotografie în concurs.
Condiții de validare a înscrierii:

  • Lățimea imaginii trebuie să fie minim 1200px;
  • Subiectul imaginii trebuie să fie în incinta expoziției de azalee și camelii 2016;
  • Imaginea trebuie să fie realizată de persoana care face înscrierea. Este interzisă înscrierea de imagini realizate de alte persoane;
  • Imaginea trebuie să fie însoțită de textul #FotoBotanica (obligatoriu) și de un titlu (opțional).
  • La încărcarea imaginii va fi selectată locația fie Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iaşi – Stiinta si cultura pentru natura fie UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA” din IAŞI.
  • După publicarea imaginii pe pagina universității, concurentul va trimite un mesaj privat paginii cu link către imaginea publicată. Validarea înscrierii va fi oferită ca răspuns la mesajul privat de către administratorul paginii de facebook UAIC în maxim 24 de ore de la primirea mesajului.

Perioada desfășurării concursului

  • Înscrierea în concurs: 20 februarie – 13 martie 2016.
  • Perioada în care fotografiile înscrise în concurs pot contoriza aprecieri (likes): 21 februarie – 20 martie 2016;
  • Anunțarea câștigătorului: 21 martie 2016.

Mecanismul concursului

  • Pasul 1. Like paginii de facebook a Universității;
  • Pasul 2. Faceți fotografii la ce vă place din expoziția de azalee și camelii din Grădina Botanică și o alegeți pe cea care vă place cel mai mult;
  • Pasul 3. Fotografia aleasă o publicați pe pagina Universității de Facebook. Nu uitați să adăugați la descrierea text „#FotoBotanica” și, opțional, titlul imaginii. De asemenea, e necesară selectarea locației fie Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iaşi – Stiinta si cultura pentru natura fie UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA” din IAŞI;
  • Pasul 4. Trimiteți link-ul imaginii publicate pe pagina de facebook UAIC într-un mesaj privat tot pe aceeași pagină de facebook;
  • Pasul 5. Primiți confirmarea înscrierii tot prin mesaj privat de la administratorul paginii de facebook UAIC.
  • Pasul 6. Vă încurajați prietenii să aprecieze fotografia publicată pe pagina de facebook UAIC.

Premiul
Autorul celei mai populare imagini (cea care adună cele mai multe aprecieri – likes) va primi acces gratuit în Grădina Botanică până în luna decembrie 2016 și un obiect promoțional personalizat cu sigla UAIC.
IMPORTANT

Participanții vor respecta regulile paginii de facebook a Universității, detaliate aici și regulile impuse de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.