Gala team ADventure

După înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de publicitate și defășurarea Conferinței ce a adus în atenția tuturor trei speakeri de renume, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure trece la etapa finală, Gala.

Acest ultim pas reprezintă apogeul proiectului în cadrul căruia studenții își vor prezenta campaniile realizate în fața unui juriu format din profesori și specialiști în domeniu, ce vor releva acuratețea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut. De asemenea, vor fi prezenți și mentorii, Irina THEODORUCiprian IONESCU și Răzvan ALUPOAEI, ce i-au îndrumat și ajutat cu sfaturi pe toată perioada de lucru.

Clienții American Adventure, Conac Polizu și ThinkNON vor afla soluțiile provocării lansate participanților de a  realiza campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. Tot ei vor alege echipa câștigătoare și le vor înmâna premiul de 900 RON participanților. team ADventure le oferă studenților simularea unui job într-o agenție de publicitate, deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. E o joacă pe bune, în care bugetul clientului trebuie folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite, acest lucru concretizându-se datorită faptului că brief-urile primite reprezintă situații reale și actuale ale firmelor de pe piața ieșeană.

Gala va avea loc în data de 19 noiembrie, sala 502 – etajul 5, corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza” începând cu ora 10:00!

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de publicitate!afis-tAD-gala

Leave a Reply

Your email address will not be published.