Concert de jazz cu trupa „Melt Trio”

Melt Trio_resCentrul Cultural German Iaşi și Hunter`s Pub au plăcerea de a vă invita la un concert de jazz cu trupa „Melt Trio” din Germania, vineri, 20 noiembrie 2015, începând cu ora 20:00  în Hunter`s Pub.

 

„Melt Trio” este format din fratii Peter și Bernhard Meyer la chitară și bas, cărora li se alătură bateristul Moritz Baumgärtner. Cei trei instrumentişti cântă ca o unitate compactă, melodii care combină jazz-ul cu toate influențele posibilele ale muzicii rock, pop și indie până la muzica electronică, într-un mod atât de compact încât îţi lasă impresia că auzi ceva complet nou.

Muzica lor poate fi descrisă ca fiind unică, personală și emoționantă. Ambele albume lansate până acum, „Melt Trio” si „Hymnolia”, s-au bucurat de succes şi au reuşit sş depăşească percepţiile populare şi avant-gardismele cunoscute.

Prezenţi la numeroase festivaluri de jazz, printre care şi la Timisoara Jazz Festival de anul trecut, Mel Trio revine în Romania, la Iaşi vineri , 20 noiembrie 2015, în Hunter`s Pub, unde vor interpreta  compoziții de pe cele două albume.

Intrarea liberă

Rezervări la numărul de telefon: 0752 005 052

Leave a Reply

Your email address will not be published.