Absolvent UAIC, câștigător la Junior PR Award

raduCea de-a XIII-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award, cea mai importantă competiție de comunicare din România, a înregistrat un număr record de aplicaţii: 303 de proiecte! Jurizarea competiţiei reuneşte competenţe din 10 ţări şi se desfăşoară pe baza criteriilor de performanţă ale Asociaţiei Internaţionale de Relaţii Publice (IPRA): oportunitatea campaniei, cercetarea, planificarea, execuţia, evaluarea, creativitatea şi inovaţia. Din juriu fac parte prestigioși teoriticieni și oameni de comunicare precum renumitul profesor James E. Grunig, Katie Delahaye Paine sau Pascal Beucler.

Categoria Junior PR Award a fost câștigată anul acesta de către Radu Rotaru, fost student al Universității A.I.Cuza și al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice. Radu a mai câștigat acest titlu și în 2011 si 2012.

,,Niciodată nu a contat mai mult pentru mine câștigarea acestei competiții acum când industria de comunicare din România cere mai mult decât oricând performanță, creativitate,viziune strategică și adaptarea din mers la piața europeană. Muțumesc juriul care a avut și de această data încredere în capacitățile mele!”

În momentul de față Radu este Global Affiliate Membership al Institutului Britanic de Comunicare (CIPR), membru al International AdvertisingAssociation Young Professionals și masterand al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.