Evenimentul cultural-artistic ,,Povestea unei inimi’’

Un grup de masteranzi din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și-au propus să vină în sprijinul unei cauze nobile, organizând pe data de 22.05.2015, ora 20.00, în Legend Pub, evenimentul cultural-artistic intitulat Povestea unei inimi, prezentat de Adina Suhan, una din moderatoarele postului local de televiziune TeleM.

MChArity, echipa de organizare a acestui eveniment cu scop caritabil, și-a propus să adune suma de bani necesară intervențiilor medicale pentru o adolescentă cu posibilități financiare reduse, din localitatea Vetrișoara, județul Vaslui care suferă de Cardiomiopatie Hipertrofică Obstructivă, o afecțiune cardiacă severă. Cauza nobilă este susținută prin intermediul ONG-ului ACMIM (Asociația Copilul Meu Inima Mea) din Iași al cărui scop este reprezentat de sprijinirea copiilor cu probleme cardiovasculare.

Sub sloganul ,,Inimile noastre bat în același timp!’’, membrii echipei MChArity au planificat evenimentul prin desfășurarea unor momente unice susținute de trei artiști români. Astfel, publicul va avea ocazia să asculte atât piesele interpretului de muzică folk Mihai Mărgineanu, cât și pe cele aparținând solistei de muzică ușoară,  Isabela Nițică. Totodată, Cristian Dumitru se va ocupa de buna dispoziție a participanților la eveniment, prin susținerea unui spectacol de Stand-Up Comedy.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la eveniment, precum și modalitatea prin care se pot achiziționa biletele de intrare, invităm persoanele interesate să acceseze pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.