Centrul pentru Dezvoltare Iași

centrulÎn data de 27 februarie 2015 s-a deschis la Iași Centrul pentru Dezvoltare. Centrele pentru Dezvoltare au luat naştere din dorinţa de a uni sub acelaşi acoperiş oameni ce au credinţa că prin ei şi acţiunile lor vor construi o Românie mai bună. Prin acest mijloc se oferă oportunitatea ca tinerii care doresc să devină antreprenori, să se dezvolte mai uşor prin punerea la dispoziţie de spaţiu pentru birou, sală de training complet utilată şi consiliere psihologică. Start-up-urile sunt bine venite pentru că se crează un nucleu puternic, ce se poate auto-susţine în viitorul apropiat. Acest nucleu va fi cimentat prin evenimente şi traininguri bazate pe educaţie non-formală şi dezvoltare persoanală.

La Centrul pentru Dezvoltare, fiecare are ceva de câştigat, câştigurile variind de la satisfacţia personală la experienţa acumulată, de la prietenii la contacte profesionale utile. Dar principalul câştig este o comunitate mai sănătoasă, mai unită, mai armonioasă, mai caldă şi mai încrezătoare în propriile forţe şi, deci, mai puternică. Asociaţiile studenţeşti şi nu numai sunt invitate să îşi desfăşoare activităţile în acest spaţiu, pentru că dacă se dorește dezvoltare, este nevoie ca proaspeţii voluntari să fie instruiţi şi să li se transmită dorinţa de a construi un viitor durabil şi eficient.

Pentru detalii despre rezervarea unui birou sau a sălii de training, Cornel Dumitriu vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0786 422 685.

Leave a Reply

Your email address will not be published.