Compania Open Mind recrutează studenți și absolvenți

poza-articolStudenții dornici să își suplimenteze veniturile în perioada anilor de studiu au parte de o veste excelentă! Una dintre cele mai mari companii ieșene din sectorul Call Center, Open Mind, a început o amplă campanie de recrutare în rândul studenților și a proaspeților absolvenți ce cunosc limba italiană.

Fiind formată preponderent de o echipă tânără și motivată, Open Mind  este o companie deschisă către promovarea potențialului tinerilor. Fără a impune condiții precum experiența în domeniu sau programul de lucru fix, Open Mind promite tinerilor locuri de muncă într-o companie deschisă către nou, nonconformistă și profesionistă:

”Studiind cu atenție profilul acestei noi generații ne-am adaptat standardele, mediul organizațional și mediul de lucru, cu un office design atrăgător și relaxant, răspunzând mereu nevoii tinerilor de socializare, provocându-i constant și oferindu-le noi oportunități de dezvoltare și învățare. Transparența managerilor și staff-ului cu privire la obiectivele și viziunea companiei, feedback-ul constant și obiectivele tangibile, comunicarea pozitivă internă ca răspuns la nevoia constantă de recunoaștere și apreciere a eforturilor depuse, îi motivează pe angajați să evolueze permanent în viața lor profesională prin performanță, pasiune, zâmbet, inteligență și originalitate. Mai ales în activitatea pe care o desfășurăm, conștientizăm faptul că trebuie să ajutăm tinerii să se dezvolte fiecare în felul sau, frumos, fără a încerca să îi nivelam, să îi robotizam. Avem nevoie de oameni cu personalitate, entuziaști , originali și pozitivi care să transmită această stare de bine celor din jurul lor inclusiv clienților cu care lucrăm.” declară Liliana Păstrăguș, Trainer și Coordonator Departamentul de Recrutare Open Mind.

Beneficiile oferite de Open Mind viitorilor angajați, sunt:

  • Pachet salarial atractiv
  • Bonuri de masă
  • Bonusuri lunare consistente în funcție de performanțe
  • Cursuri de formare și activități de Teambuilding
  • Contract nedeterminat
  • Condiții și resurse corespunzătoare pentru a face performanță
  • Posibilitatea reală de promovare la ORICE nivel în companie pe baza rezultatelor
  • Concursuri cu premii consistente în bani/ excursii/ produse electronice/ etc.
  • Mediu de lucru agreabil, profesionist, condiții deosebite
  • Posibilități de dezvoltare personală și profesională
  • O echipă tânără, unită, profesionistă și motivată
  • Transport gratuit
  • Beneficii de credite cu băncile asociate
  • Asistență medicală gratuită în cadrul Providența
  • Asistență stomatologică gratuită
  • Card de reducere pentru angajați la coafor, SPA, make-up și cosmetică

Activitățile principale din cadrul Open Mind sunt: vânzarea proactivă prin telefon, stabilirea de întâlniri de afaceri pentru sectorul business sau pentru persoane fizice și confirmarea lor, precum și compilarea și refacerea de baze de date. Cele mai multe locuri de muncă disponibile în cadrul Open Mind sunt cele de Operator Comercial  – Limba Italiană.  Pe lângă acesta, mai sunt disponibile aproximativ 15 posturi ca Asistent Administrativ,  Operator Data Entry, Team Leader și Asistent Resurse Umane.

În prezent, o mare parte dintre angajații Open Mind este formată din rândul studenților:

”Pentru mine, ca studentă, este o oportunitate  a face parte din echipa Open Mind. Am bucuria și plăcerea de a colabora cu oameni deschiși și disponibili de a te ajuta și susține să crești alături de ei. Șansă ce puține companii ți-o oferă în prezent pe piața muncii, când toți îți cer experientă dar nimeni nu îndrăznește să ți-o ofere, știind că asta ar însemna timp pierdut cu tine, multă răbdare și îngăduință. Însă OPEN MIND  mie mi-a oferit această șansă și le sunt recunoscătoare. Îndrăznește!”  este sfatul oferit de către una dintre angajatele Open Mind: Tiba Laura-Angelica masterandă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul UAIC.

Încă din etapa de recrutare, compania Open Mind este orientată spre oferirea unui mediu prietenos angajaților săi, favorabil dezvoltării acestora din punct de vedere professional. Formarea continuă este asigurată și structurată în funcție de nevoile profesionale de perfecționare ale fiecărui angajat în parte. Astfel încât, atitudinea pozitivă, comunicarea persuasivă, orientată spre vânzare, abilitatea de a construi relații inter-umane, profesionalismul, precum și modul de desfășurare al unei convorbiri telefonice sunt explicate pe îndelete angajaților, pentru fiecare campanie în parte, în cadrul training-ului de specialitate.

Grupul Open Mind a fost înființat în anul 2007 în orașul Iași, în câțiva ani devenind lider pe piața din România în sectorul Business Process Outsourcing, impunându-se prin calitatea serviciilor oferite. În perioada 2008-2009, Open Mind mărește de zece ori numărul de angajați, împreună cu deschiderea a noi filiale oferind peste 500 de locuri de muncă stabile.

Cei interesați de detalii despre locurile de muncă disponibile, pot intra în aplicația Facebook special creată pentru aplicarea online pentru JOB-ul dorit sau pot vizita pagina de Facebook oficială a companiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.