Peste 1200 de joburi deschise la Angajatori de TOP Iași.  

Ediția din această toamnă a  Angajatori de TOP Iasi va avea loc în perioada 24-25 octombrie la Atriumul Palas Mall și va reuni peste 30 de angajatori. Companiile prezente la această ediție sunt companii cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atât persoanelor cu experiență, dar și juniorilor și studenților. În cele două zile de eveniment sunt așteptați 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea să discute cu peste 60 de specialiști HR prezenți la eveniment.

Participarea la Angajatori de TOP Iasi îi ajută pe vizitatori să primească răspunsuri la întrebările pe care nu le poți obține online, informații utile despre cum poate evolua  in cariera lor in cadrul companiei.  Pentru cei care nu își caută activ un loc de munca, prezența pe 24-25 octombrie poate fi o bună modalitate prin care să înțeleagă evoluția pieței forței de muncă în acest moment. Pentru cele peste 1200 de poziții deschise, vizitatorii evenimentului pot aplică cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie să facă un candidat, este să între în contul personal de pe  www.hipo.ro, să selecteze iconiță de descărcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP și să îl printeze într-un exemplar.

În funcție de aria din care fac parte cele 30 de companii confirmate până în acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:

 

adtiasi2IT – 43%

Inginerie – 14%

Financiar-bancar – 14%

Outsourcing – 10%

Consultanta – 9 %

FMCG – 5%
Retail – 5%

 

Anul acesta intenționam să angajăm aproximativ 1.000 de persoane în toate locațiile în care suntem prezenți: Timișoara, Sibiu, Iași, Brașov, Cărei și Nadab. Căutăm în principal profesioniști, dar angajăm și proaspăt absolvenți. De asemenea, avem în continuare programe pentru practică de vară, proiecte de diplomă sau joburi part time pentru studenti” – Anica Stoica, HR Country Coordinator, Continental România.

Fie că discutăm despre tineri absolvenți de facultate/master sau de specialiști în următoarele domenii: Finance&Accounting, IT Support, Procurement, HR, Logistics și Customer Care; pentru fiecare nivel de carieră venim în întâmpinarea candidaților cu oportunități reale de angajare atât în București cât și în țara, în cadrul companiilor multinaționale de top din industria Business Process Outsourcing sau/și Shared Services. Prezența I.FUTURE la această ediție a tA¢rgului Angajatori de Top este concentrată pe interacțiunea deschisă cu candidații ce nu sunt doar în căutarea unui loc de muncă ci a unui mediu în care să își înceapă sau să își continue carieră în domeniile mai sus precizate”  – Constantina Sebestin Floroiu, HR Consultant, I FUTURE.

Câteva exemple de companii care au confirmat participarea la ediția din această toamnă Angajatori de TOP Iași sunt: SCC Services România, Capgemini, ArcelorMittal, Xerox, Unicredit Business Integrated Solutions, Infosys, Profi România, BCR, McDonald’s România, ProCredit Bank, Veo, Amazon, Thales Systems, I FUTURE, Fits, Comodo, TRW Airbag Systems, Feel IT Services, Continental, Cut-e, Brainspotting, Open Mind Group.

Mai multe detalii despre companiile prezente la  Angajatori de TOP Iasi, joburile deschise și workshop-urile de carieră, pot fi accesate pe www.hipo.ro

Prezența la eveniment este gratuită în ambele zile, vineri 24 octombrie, în intervalul 10:00 –  17:00 și sâmbătă 25 octombrie, în intervalul 10:00 –  17:00, la Atriumul Palas Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.