Apel la candidaturi: programul Lideri pentru Justiție

Lideri pentru Justitie 2015_afis1Vrei sa devii lider în profesia ta? Vrei să să-i inspiri pe cei din jur? Vrei să aduci o schimbare?

Vrei să faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri juriști cu aceleași valori?

Apelul la candidaturi pentru ediția a 6-a a programului Lideri pentru Justiție – singurul program de leadership dedicat tinerilor juriști din România – este acum deschis! Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lideri și motivați să se implice!
Lideri pentru Justiție constă dintr-o serie de traininguri de leadership, întâlniri cu profesioniști din domeniul juridic și workshopuri, desfășurate atât în România, cât și în străinătate.

Programul Lideri pentru Justiție este deschis tinerilor profesioniști aflați în primii 5 ani de carieră juridică, masteranzilor, precum și studenților la Drept aflați în ultimul an de studiu.

 

Dosarul de candidatură în limba română trebuie să conțină:

– un CV

– o scrisoare de motivație de o pagină

– un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinți o schimbare pe care ai dori să o aduci sistemului de justiție din România: identifică o problemă, alege o schimbare și descrie ce ar presupune precum și cum ar trebui să arate sistemul după implementarea acesteia.
Termenul limită de trimitere a candidaturilor este 19 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, sunt acoperite de către organizatori – Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (KAS RLPSEE).

Pentru mai multe detalii vizitati pagina www.kas.de/leadership sau intrati pe Facebook la ww/facebook.com/leadersforjustce

Leave a Reply

Your email address will not be published.