Smartline caută Junior Sales Consultant

Job SmartlineCompania Smartline caut doi colegi entuziasti care sa se alature echipei. Posturile sunt in cadrul a doua proiecte online, in domeniile imobiliar si medical. Jobul nu necesita experienta! Dupa o scurta perioada de adaptare, training-uri si ajutor de la colegi, va veti descurca foarte bine!

 

Cerinte:

– persoana placuta, comunicativa, sociabila, cu un tonus pozitiv (foarte important)

– foarte bune abilitati de exprimare orala, dar si in scris (foarte important)

– perseverenta in atingerea obiectivelor stabilite

– atentie la detalii, organizare

– limba engleza

 

Mentiuni speciale:

1. Nu sunt necesare cunostinte de programare web! Persoanele angajate vor lucra sub indrumarea unui coordonator si vor colabora cu departamentul tehnic.

2. Contactul telefonic este important. Desi postul nu este de tip Call Center, comunicarea telefonica cu clientii este una dintre principalele atributii ale jobului.

3. Jobul nu necesita experienta! Dupa o scurta perioada de adaptare, training-uri si ajutor de la colegi, va veti descurca foarte bine!

 

 

Descrierea jobului:

1. contact telefonic si prin email cu clientii sau potentialii clienti pentru prezentarea serviciilor oferite in cadrul proiectului si suport online pentru utilizarea serviciilor oferite

2. crearea de oferte speciale, promotii si prezentarea personalizata a acestora potentialilor clienti ( telefonic/email )

3. controlul informatiilor publicate de catre utilizatori (in conformitate cu politica de utilizare a site-ului)

4. actualizarea informatiilor in cadrul portalului web – articole, stiri, proiecte

5. implicarea in diferite proiecte in cadrul firmei: promovarea imaginii companiei, organizarea de evenimente, intretinerea relatiilor cu firme partenere

6. alte posibile activitati (social media – Facebook, Google+, promovare – Adwords, analiza trafic – Google Analytics )

Ce oferă?

Mediul de lucru in cadrul firmei noastre este placut si fara stres. Deadline-urile sunt mai mult orientative, iar conceptul de „a sta peste program” nu exista la noi. Postul este cu norma intreaga si pe perioada nedeterminata. Se lucreaza de la birou, nu se fac deplasari.

Despre salarizare si bonificatii vom discuta in cadrul interviului.

Preselectia candidatilor in vederea interviului va avea loc dupa o discutie telefonica cu unul dintre colegii nostri. Ulterior vom stabili programarea la interviu.

Va multumim pentru interes si abia asteptam sa ne cunoastem! Puteti folosi adresa hr@romedic.ro pentru comunicare.

Scurta descriere a companiei

Smartline este o companie din Iași care dezvoltă proiecte online în domeniile: sănătate, imobiliare, turism și comerț online. Principalul nostru proiect este ROmedic.ro, furnizor de 10 ani de conținut medical online cu peste 2,5 milioane de vizite lunare. Alte proiecte dragi din portofoliul nostru sunt: Caută-Imobiliare.ro, Turistik.ro, Glamy.ro, La-psiholog.ro, Medici-stomatologi.ro și Webmedic.ro.

 

Nu suntem o organizație ierarhizată, ci mai degrabă un grup de prieteni uniți de un set de valori și obiective comune. Susținem ideea că un job trebuie ales din suflet, pentru a da valoare existenței noastre. Credem în respect, corectitudine, creativitate, umanitate și dorința de dezvoltare personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.