SuPORTing- meci de fotbal caritabil între o echipă de profesori şi una de studenţi

Afis SuportingPe data de 16 aprilie 2014, în intervalul orar 17.00- 19.00, la Sala Sporturilor Iaşi, va avea loc a VI- a ediţie a evenimentului SuPORTing, organizat de Asociaţia Studenţilor din Domeniul Marketingului (AsdMARK).

Evenimentul constă în desfășurarea unui meci caritabil de fotbal între o echipă formată din studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și una din profesorii lor. Intrarea la eveniment se face pe baza unor bilete – donaţii în valoare de 5 lei, toți banii colectaţi din vânzarea lor urmând să fie direcționați către o cauză caritabilă.

Anul acesta, SuPORTing are ca scop susţinerea unei fetițe cu vârsta de 4 ani, Papuc Elena Teodora, diagnosticată cu hipotrofie staturo-ponderală, sindromul de malabsorbţie, nev comedonian, trichoepiteliom multiplu, lipoame multiple, hernie inghinală, deficit imun, eozinofilie, gastroenterită trenantă, încadrată în gradul de handicap grav cu asistent personal. Cel mai grav diagnostic al fetiţei este nevul comedonian, o boală de care suferă doar nouă persoane în toată lumea. Boala se manifestă prin apariţia unor limfoame cu puroi pe piele odată la o lună şi care se sparg lăsând pielea perforată. Apariţia acestor limfoame este însoţită de febră şi dureri. La cei 4 anişori ai săi, fetiţa cântăreşte doar 9 kg şi are 10 diagnostice.

Veniturile familiei Papuc sunt reprezentate de salariul tatălui, în valoare de 1400 lei pe lună, şi de îndemnizaţia fetiţei de handicap grav, în valoare de 620 lei pe lună. Medicamentele, tratamentul şi pansamentele necesare pentru îngrijirea fetiţei ajung lunar la suma de 2640 lei, iar odată la două luni aceasta este internată pentru investigaţii. Cu câteva luni în urmă fetiţa a fost trimisă la un spital din Germania. Acum familia Papuc aşteaptă un răspuns de acolo pentru a vedea în ce mod poate fi ajutată fetiţa şi care ar fi costurile necesare.

Banii care vor fi colectaţi în urma vânzării biletelor la meci vor fi folosiţi pentru a o ajuta pe micuţa Elena la achiziţionarea medicamentelor şi la efectuarea tratamentului şi a investigaţiilor periodice.

Pentru a achiziţiona bilete la meci şi a dona pentru micuţa Elena, contactaţi membrul AsdMARK – Pleșu Valerica – la numărul de telefon 0786593792. Biletele se pot achiziţiona, de asemenea, în ziua evenimentului, de la intrare.

Mulţumim sponsorilor principali ai acestui eveniment: agenţia de publicitate Artvertising şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, precum şi celorlalţi sponsori: American Experience, Casa de Cultură a Studenţilor, Decathlon, Dentexclusiv, Dopo Poco, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, pentru ajutorul acordat în organizarea evenimentului şi la premierea câştigătorilor. Mulţumim partenerilor media pentru susţinerea evenimentului şi a cauzei SuPORTing. Miercuri, pe data de 16 aprilie, vă invităm să fiți alături de noi la meci și să faceţi parte din echipa de suporteri SuPORTing.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe site-ul proiectului, precum şi pe pagina de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.