Seara filmului motivaţional II

1947439_604676642940865_1401086249_nAsociația Studenților și Absolvenților Facultății de Filosofie Iași –ASAFFI- lansează invitația la proiecţia filmului “Orașul tăcerii”. Evenimentul va avea loc pe data de 18 Martie, începând cu orele 17, în fostul sediu Romtelecom, actual corp R al Universității Alexandru Ioan Cuza în Sala 502. Sunt aşteptaţi toţi cei pasionați de tematici contemporane, inspirate din realitate, ce privesc lumea care se petrece chiar sub ochii noștri, în umbra societății ce se află într-o continuă globalizare.

Într-o lună a lui martie, în care femeia este privită ca poezie a primăverii, aducem în prim plan și contrastând în același timp, thriller-ul “Orașul tăcerii”. Filmul a fost nominalizat la Ursul de Aur de la Berlin și o are în rol principal pe Lauren Adrian, o jurnalistă a ziarului „Chicago Sentinel“. Aceasta este trimisă de către redactorul său să investigheze cazul sutelor de tinere femei care lucrau într-o fabrică dintr-un oraș de la granița Statelor Unite cu Mexic și care fuseseră ucise.

Seara filmului motivațional, ca primă ediție, a avut loc în luna noiembrie a anului trecut și s-a bucurat de un real succes, tematica fiind axată pe motivarea tinerilor în atingerea scopurilor propuse. De astă dată, motivația trasează alte linii, acelea ale respectării drepturilor femeii într-o lume în continuă dezvoltare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.