AIESEC Academy, poate primul pas spre cariera ta

logoEști student cu spirit practic, vrei să faci primii paşi spre vitoarea ta carieră și să experimentezi modul de lucru din companiile ieșene?

AIESEC Iași lansează o nouă oportunitate și îți oferă în primăvara aceasta unul dintre cele mai ambițioase proiecte la nivel local.

AIESEC Academy este un proiect de educație non-formală, care oferă experiență calitativă pe plan profesional tinerilor interesați de domeniile Marketing, IT și Inginerie. Participanții vor beneficia de o perioadă de 4 săptămâni de training-uri, livrate de specialiști din companiile ieșene care vor include şi sesiuni dedicate dezvoltării lor personale, precum îmbunătățirii abilităților de vorbit în public, de management al timpului sau al echipei.

Ulterior, în urma unui interviu de selecție, va urma o perioadă de stagii de practică în companiile din Iași, unde studenții vor avea șansa să pună în aplicare cunoștințele din facultate și pe cele acumulate în perioada training-urilor. Prin acest proiect, AIESEC Iași dorește să rezolve una dintre principalele probleme existente în rândul studenților – lipsa experienței în domeniul în care vor dori să profeseze. Cu ajutorul acestor stagii de practică, proiectul va crea un mediu favorabil tinerilor care doresc să contribuie la dezvoltarea comunității.

Fă şi tu primul pas spre cariera ta!

Aplică până la 23 martie 2014 pe www.aieseciasi.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.