Ştii franceză? Te poţi angaja

logo_alumniMiercuri, 24 aprilie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va invita la o intalnire cu reprezentantii a 3 firme francofone care se afla in cautarea unor buni cunoscatori ai limbii franceze. Vorbesti, asadar, franceza? Capgemini, Véo Finances si Dalkia, firme care isi desfasoara activitatea la Iasi, te angajeaza!

Evenimentul face parte din seria prezentărilor de bune practici, organizate în cadrul proiectului „Managementului comunicării cu Alumni pentru instituţii de învăţământ superior”.

“Managementul comunicării cu alumni pentru instituţiile de învăţământ superior din România” se înscrie pe axa prioritară 1 – “Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi societăţii bazate pe cunoaştere”, în Domeniul major de intervenţie 1.2 – „Calitate în învăţământul superior” şi are o durată de derulare de 30 de luni. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Întâlnirea are loc miercuri, de la ora 10.00, în Sala Ferdinand şi este susţinută în parteneriat cu Institutul Francez, Lectoratul de franceza, Franco-Jobs si Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.