Premiere și o ofertă variată de job-uri la Târgul de Cariere 2013

afis isJoburi în domenii precum servicii și retail, contabilitate și inginerie sunt doar o parte din oferta de locuri de muncă disponibilă la târgul din această primăvară, care va avea loc la Iași timp de două zile, în perioada 27-28 martie, la Palas.

Participanții în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schimbe job-ul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fața locului, din partea unor specialiști în carieră, care vor fi prezenți la târg.

Printre firmele care fac angajări în acest an este Amazon, sponsorul evenimentului, precum și alte companii multinaționale prezente la Cluj-Napoca, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului.

În premieră, la Târgul de Cariere, participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, un seminar de profil în două părți, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum și tehnici de redactare a unui CV care să atragă atenția. Înscrierea se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00. De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga o tabletă de ultimă generație, dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

Mai multe detalii pot fi descoperite zilnic pe pagina de facebook.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Constanța, Craiova, Bacău, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Calendarul evenimentelor din această primăvară poate fi consultat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.