Cyber Crime – concurs cu premii pentru studenți

New ISACA SG Logo4cAsociatia studențească ISG (ISACA Student Group) împreună cu compania Deloitte România organizează concursul Cyber Crime. Pe scurt, este vorba de un scenariu adaptat din realitate: conducerea băncii în care lucrezi este îngrijorată din cauza atacurilor cibernetice cu care s-au confruntat o parte dintre competitori. Proiectul trebuie să prezinte un punct de vedere şi explicaţii cu privire la riscurile cărora banca trebuie să le facă faţă precum şi modul în care trebuie începută organizarea apărării. Trebuie să se răspundă la un număr de 6 întrebări în maxim 1000 de cuvinte şi să se realizeze o prezentare către boardul băncii, maxim 10 minute.

Evaluarea va fi realizată de un grup de profesionişti (inclusiv din industria IT) care vor juca rolul Consiliului de Administraţie.

 

Cele mai bune trei prezentări vor fi premiate după cum urmează:

Premiul I – 400 euro

Premiul II – 250 euro

Premiul III – 150 euro.

 

Se pot înscrie la această competiție echipe formate din 6-8 studenți, care sunt membri sau devin membri ISG: Informatică Economică, Informatică, Contabilitate. Data limită pentru înscrierea proiectelor la această competiție este 24.04.2013, ora 23.59.

Asociatia studențiască ISG UAIC este prima organizație din Europa și Africa recunoscută de ISACA International, în decembrie 2012, clasându-ne pe locul 12 alături de cele 8 ISG-uri din America, două din Singapore și unul din Peru.

Deloitte România este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din țara noastră care furnizează servicii în cinci domenii: audit, servicii fiscale, consultanță, servicii de evaluare a riscului și consultanță financiară, având o echipa de peste 350 de profesioniști români și expatriați.

Mai multe detalii despre concurs găsiți AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.