AEGEE Iași dă startul recrutărilor

recrutari martie 2013Asociația Studenților Europeni – Iași începe recrutările de primăvara. Selecția noilor membri are două etape. Pentru început, trebuie să downloadezi formularul de inscriere primară de pe site-ul AEGEE-Iasi și să îl trimiți până pe 7 martie, orele 23:59 la adresa oficială de email a asociației: isaegee@gmail.com. Dacă ai trecut de prima selecție, pe 8 martie vei fi contactat pentru a stabili ziua și ora interviului. Interviurile vor avea loc în zilele de 9 și 11 martie, la sediul organizației aflat în cămin C6, camera 2, campus Titu Maiorescu, Copou. Nu uitați însă că în data de 5 martie Asociatia Studentilor Europeni – Iași va fi prezentă  la Facultatea de Litere, etaj 2, sala III 10 la ora 20:15 pentru prezentarea organizației. Pentru a găsi sala mai ușor, un membru AEGEE-Iași  vă va întâmpina la etajul 2.

Asociaţia Studenţilor Europeni reprezintă o reţea de antene pe întreg spaţiul european, fiind una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Promovând ideea integrării europene si a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum si creşterea nivelului de cultură si informare a studenţilor, AEGEE îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a 200 de antene, răspândite în 200 de centre universitare din 40 de ţări ale Europei, având peste 13.000 membri.

Asociaţia Studenţilor Europeni Iaşi (AEGEE-Iaşi) este o organizaţie nonguvernamentală de tineret, non-profit si cu profil interdisciplinar, antena AEGEE-EUROPE: “Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe”. În ceea ce priveşte obiectivele AEGEE, acestea sunt:

-Promovarea ideilor de colaborare şi integrare europeană în rândul studenţilor.

-Mobilitatea studenţilor.

-Asigurarea schimbului de experienţă pozitivă între studenţi, în vederea creşterii nivelului de cultură şi informare în rândul acestora.

-Aprofundarea ideii de unitate, înţelegere intre popoare, pace, toleranţă, actiune socială şi conştiinţă europeană.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la isaegee@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.