„Les Incontournables” vă invită la teatru

Les Incontournables, trupa de teatru a Asociaţiei Studenţilor Francofoni din Iaşi, vă invită la piesa de teatru „Masquerade”, după Mirel Buzdugan, luni, 17 decembrie şi marţi, 18 decembrie, la ora 19:00, în sala „Benjamin Fondane” a Institutului Francez din Iaşi.

„Masquerade” este un spectacol de groază ce îşi propune să scoată la suprafaţă bunătatea ce se regăseşte în fiecare dintre noi. Dacă până în prezent toate spectacolele montate de către Les Inconturnables au fost comedii, acest nou spectacol schimbă registrul, fiind o tragedie, cu o nuanță horror. Textul ales este pentru prima dată pus în scenă, motiv ce face evenimentul și mai important.

„Intrarea se face pe bază de bun simț și dragoste de artă. Ieșirea se face pe bază de donație sau pe ușă.”

Regia: Lucian Băiceanu,

Distribuţia: Alexandra Caleap, Alice Cumpătă, Bogdan Durnea, Alexandra Gănceanu, Ionuţ Dorofte, Irina Lămăşanu, Ioan Mihăilă, Mircea Meriacri, Robert Nagy, Anca Şanta, Ştefana Secară, Daria Stan, Daniela Ţabrea, Vlad Vîrgă.

Mai multe detalii AICI.

Asociaţia Studenţilor Francofonidin Iaşi –înfiinţată pe 6 noiembrie 2001, la iniţiativa lectorului de limba franceză de la Facultatea de Litere din Iaşi, Nathalie Duplaissy, și a mai multor studenți, este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, cea mai veche asociaţie studențească de profil francofon din ţară şi una dintre cele mai active ONG-uri din Iaşi.

Onorată cu titlul de Cea mai bună asociație a anului, primit în 2010, Asociația Studenților Francofoni promovează francofonia în rândul studenților și organizează proiecte de amploare, înscrise în tradiție : Bal Mascat, Echos Francophones, Festivalul« Zilele Studentului Francofon » și proiectul umanitar, din preajma Sărbătorilor de Iarnă, Arată că-ți pasă !.

Leave a Reply

Your email address will not be published.