Conferinţele „Make a difference”

În ziua de 24 noiembrie, ATRAG în parteneriat cu AIESEC și fundaţia Alumni a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, susținuți de Club Rotary si Rotaract Curtea Domnească organizează unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii noiembrie – MAKE THE DIFFERENCE. Acest eveniment va avea loc în centrul IDEO Business Centre Iași și este unul de genul TED, în cadrul căruia vor participa mai multe persoane interesante ale lumii ieșene și chișinăuiene, cu rol de inclusi. Printre ei se numără Alexandru Gurdila (Jurnal TV, Chișinău), Radu Eremciuc (presedinte al Asociatiei Investitorilor Străini din R.Moldova), Ionuț Călugăru (Owner – General Manager la Hostis Telecom), Florin Barhalescu (Owner, General Managaer ICAR Tours), Vlad Vieriu ( avocat, cadru didactic UAIC), Bogdan Mihai Alupoaie (Project Manager Iasi4u).

Scopul evenimentului este de a implica tinerii din ziua de astăzi într-un stil de viață mult mai activ, de a ii face face mai productivi și capabili de a-și descoperi aptitudinile proprii ce-i diferențiază de ceilalți.

Mai jos este programul evenimentului:

12.00 – 12.30 înregistrarea participațtilor

12.30 – 13.30 prima sesiune de speakeri

13.30 – 14.00 networking break

14.00 – 15.00 a 2-a sesiune de speakeri

15.00 – 16.00 pauza de masă

16.00 – 17.00 a 3-a sesiune de speakeri

17.30 – cocktail&networking în Dublin Pub

Taxa de înscriere: 15 Ron – până pe 20.11.2012, 20 Ron – până în ziua evenimentului, inclusiv.

Dacă vrei să vii, exprimă-te şi pe pagina de facebook a evenimentului.

Asociația Tinerilor Români în Afara Granițelor (ATRAG ) Iași este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică. Scopurile principale ale Asociației Tinerilor Români din Afara Granițelor sunt susținerea, promovarea intereselor socio-profesionale și îmbunătățirea imaginii tinerilor români din afara granițelor României și facilitarea integrării lor în societatea românească.

Leave a Reply

Your email address will not be published.