Surprize la Târgul de Cariere eJobs Expo Iași: sute de oferte de angajare, concursuri și seminarii

Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la ediția de toamnă a celei mai mari rețele de târguri de cariere din țară și din Republica Moldova, care revine în Iași în zilele de 8 și 9 noiembrie, la Palas.

Participanții la acest târg vor putea intra în contact direct cu angajatori precum Renault, partenerul evenimentului, AROBS și Yonder, sponsorii târgului, precum și Amazon, Autoliv, Capgemini, Cenit, CIPO, Educativa, Fidelia Casa, Grawe România, Kuka, LexNavigator, Lugera & Makler, MiOS, Professional, Route 66, Santorini Resorts, SCC dar și alții.

Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00.

Angajatorii care și-au confirmat deja prezența la aceste târguri se regăsesc AICI

La Iași, evenimentul se desfășoară în colaborare cu Centrul de Carieră al Universității Alexandru Ioan Cuza și cuprinde o suită de activități de carieră: 14 ateliere, 2 prezentări, o proiecție de filme și două evenimente bazate pe metode de educație nonformală. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere online AICI.

Tot la târg, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, „Avem jobul care ți se potrivește”.

Târgul de Cariere eJobs Expo este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Mai multe informații pe www.targuldecariere.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.