Eveniment caritabil: „În pas cu tine”

Cum ar fi viața dacă nu ați putea face lucrurile pe care le iubiți? Cât de greu v-ar fi să acceptați că depindeți mereu de cineva? Ce rază de speranță v-ar mai face să zâmbiți în astfel de condiții? Pentru o speranță, un zâmbet și un vis luptăm și noi!

Echipa Empathy, formată din 17 tineri masteranzi ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în colaborare cu Star of Hope România, vă invită să luați parte la evenimentul cultural artistic organizat în scop caritabil „În pas cu tine”. Evenimentul va avea loc joi, 10 mai, la teatrul Luceafărul din Iași, începând cu ora 19. Spectacolul se adresează ieșenilor indiferent de vârstă și preferințe artistice, oferind momente de teatru, dans și muzică.

Evenimentul va fi marcat de prezența cvartetului Clasic Festiv, ce va deschide seara, de monologul societarului Teatrului Național Iași, Petru Ciubotaru, de cunoscuta trupă de dans The Sky, de Asociația Cutezătorii care împreună cu Academia Show și Universitatea de Arte George Enescu ne vor prezenta un număr de dans emoționant, și în final de recitalul susținut de vocea iubită a românilor, Ștefan Stan.

Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Fînaru, un tânăr de 28 de ani, care în urma unui accident a rămas paralizat de la gât în jos. După mai multe investigații, diagnosticul medicilor a fost unul drastic: tetraplegie flască. Raza de speranță a venit din partea medicilor din Germania, care pentru 8.000 de euro îi pot oferi lui Cristian șansa de a duce o viață mai aproape de normalitate.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Biletele se găsesc la Iulius Mall, et. 2 – lângă librăria Cărturești (tel 0741 551 166), în incinta restaurantului Casa Gloria (tel 0746 183 538), parterul corpului B al UAIC și la sala spectacolului (tel 0756 526 054). De asemenea puteți face donații în contul RO19BRDE240SV62657702400 Lei deschis pe numele Fînaru Cristian Constantin. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/inpascutine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.