Comisarul regional al Garzii Nationale de Mediu le povesteste studentilor de la Biologie cum sa aiba o cariera de succes

Miercuri, 28 martie 2012 la librăria-cafenea Tafrali de la parterul Universității va avea loc începând cu ora 15:30 o prezentare de bune practici prin care studenții UAIC vor putea afla de la profesionşti de succes cum pot profita de anii de facultate pentru a-și asigura din timp reușita în carieră.

În cadrul evenimentului vor susține prezentări:

  • Diana Mihaela Găşpărel – Comisar regional Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Regional Suceava
  • Diana Păiuș, manager zonal Bethany Iași
  • Romică Ichim – şeful Centrului Regional Antidrog Iaşi

La final va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu cei prezenți.

Diana Mihaela Găşpărel – Comisar regional Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Regional Suceava.
A absolvit în iunie 1997 Facultatea de Biologie – secţia Ecologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar în august a devenit inspector debutant în cadrul Inspectoratului de Protecţia Mediului Iaşi fiind cea mai tânără membră a colectivului.

În 2006 a preluat funcţia de comisar şef al Comisariatului Judeţean Iaşi din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – instituţie tânără, înfiinţată în anul 2003 prin reorganizarea fostelor servicii de inspecţie de mediu din agenţiile de protecţia mediului, având atribuţii de inspecţie şi control pe întreg teritoriul judeţului Iaşi.

Din 2009 coordoneaza activitatea de inspecţie de mediu în Regiunea de Nord – Est, cele şase comisariate judeţene: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui fiind servicii în structura Comisariatului Regional Suceava.

Prezentarea face parte din proiectul „Managementul comunicării cu alumni pentru instituții de învățământ superior din România”, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) coordonat în Universitate de prof.univ.dr. Carmen Crețu, prorector pentru studenți și absolvenți.
Proiectul este un parteneriat între Ministerul Educației Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați site-ul proiectului: www.comunicare-alumni.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.