Poti Si Tu! Sprijină copiii bolnavi de cancer din România

Asociaţia Little People este prezentă în fiecare zi în 6 centre de tratament oncopediatric din 4 orase: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, desfasurând zilnic activități pentru peste 80% dintre copiii și adolescenții bolnavi de cancer din România. În cursul anului 2006, Asociația Little People a înființat Clubul TEMERARII pentru adolescenții și tinerii adulți din România care au învins în lupta cu cancerul.

 

Voluntarii Asociatiei Little People și membrii Clubului Temerarii organizează la Iași o serie de activități care promovează speranța, supraviețuirea și încurajarea., sub sloganul „Poți și Tu”. Prin achiționarea brățărilor  galbene cu mesajul ,,Temerarii stiu ca se poate – Poti Si Tu!” la pretul simbolic de 5 lei, ai posibilitatea sa îți arăți sprijinul și susținerea cauzei luptei impotriva cancerului la copil.

În perioada 2-8 martie, Campania Poti Si Tu! se va desfasura în fiecare zi în corpurile A si B ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu ora 10:00 până la 18:00. Voluntarii Asociatiei Little People și membrii Clubului Temerarii, clubul adolescentilor supravietuitori de cancer, vor vorbi studenților și publicului larg despre activitățile zilnice pe care Little People le oferă copiilor bolnavi de cancer.

În data de 11 martie, ora 20:00, în spiritul si sprijinul Campaniei Poti Si Tu! organizatorii vor pune la dispoziția publicului iesean o piesă de teatru realizată de Halal Teatru, la The Rock Bar, fostul Ravers (in Copou). Pretul biletului este de 10 lei.

În data de 14 martie, ora 19:00, un eveniment caritabil organizat in Phoenix Club, concert trupa 8:15 (Opt si-un sfert), Stand Up Comedy cu Vraciu’ și soliștii Andrei Bauer și Andrei Danilă.

În acest an, fondurile obținute în Campania Poți Și Tu! vor sprijini membrii Clubului Temerarii care au recidivat, vor permite achiziționarea de catetere și medicamente greu de obținut, la cererea medicilor oncologi și vor asigura continuarea campaniei Poți Și Tu! Sș a evenimentelor marca Temerarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.