Înscrie-te la Open Day – compania Continental

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează miercuri, 29 februarie, o vizită la unul dintre cei mai importanți angajatori ieșeni – compania Continental Automotive. Studenți de la Facultățile de Informatică, Matematică și Litere (preferabil, specializarea Engleză-Germană) sunt invitați să viziteze compania Continental, să dialogheze cu reprezentanții de la resurse umane și să-i cunoască pe absolvenții de UAIC care lucrează acum în cadrul companiei. În acest fel, studenții vor putea afla cum este să lucrezi la Continental Automotive și care sunt abilitățile și cunoștințele căutate în prezent de angajator.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului european „Managementul comunicării cu alumni pentru instituții de învățământ superior din România”.

Vizita se va desfășura miercuri, 29 februarie, cu începere de la ora 8.45. Universitatea va asigura transportul din fața Corpului B al UAIC până la sediul Continental. Pentru participare, studenţii înscrişi vor trebui să se prezinte la data menţionată cu o adeverinţă de student şi cu o copie după Cartea de Identitate!

Din program:

 

  • Vizitarea celor mai importante departamente
  • Prezentarea companiei “Continental Automotive Romania SRL” – Marius Lupu, Head of Location
  • Prezentarea programelor HR
  • Prezentarea absolvenților din cadrul companiei – Giorgiana Sopcu
  • Prezentarea proiectului “Managementul Comunicarii cu Alumni pentru Instituții de Învățământ Superior din România”

Vizita la Continental este cel de-al doilea eveniment de tipul porților deschise la angajatorii ieșeni din cadrul acestui proiect prin care Universitatea își dorește să îi pună în legătură pe studenții săi cu absolvenți deja angajați în companiile din Iași, pentru a putea lua contact direct cu mediul de afaceri și a se integra mai ușor pe piața forței de muncă.

„Managementul comunicării cu alumni pentru instituții de învățământ superior din România” este un proiect finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) coordonat în Universitate de prof.univ.dr. Carmen Crețu, prorector pentru studenți și absolvenți.
Proiectul este un parteneriat între Ministerul Educației Cercetării și Inovării, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Novensys Corporation, partenerul IT și Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați site-ul proiectului: www.comunicare-alumni.ro.

Înscrierile s-au încheiat, mulţumim pentru interes. Veţi fi contactaţi de către organizatori pentru a vă spune dacă aţi fost sau nu acceptaţi pentru participarea la eveniment.

Click aici pentru a completa formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published.