Balul de caritate “Crăciun din inimă de student”, ediția a VIII-a

Ca în fiecare an, în preajma Crăciunului, Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII) în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iași (FII) organizează balul de caritate “Crăciun din inimă de student”.

ASII vă propune prin acest eveniment caritabil ajutorarea persoanelor a căror sărbători nu mai reprezintă un prilej de bucurie în familie, ci un alt motiv de îngrijorare, din cauza neajunsurilor.

În acest an dorim să oferim un Crăciun mai frumos elevilor din Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Erbiceni, aflată la 4 km de Podul Iloaei. Copiii sunt foarte silitori, au rezultate bune şi sunt implicaţi în diverse proiecte împreună cu alte şcoli, dar şi în activităţi extraşcolare. Însă aceştia sunt extrem de defavorizaţi financiar, iar mulţi dintre ei sunt în custodia unor asistenţi maternali, întrucât sunt orfani. Profesorii se implică mult în a-i ajuta, uneori contribuind chiar din salariile proprii.

Pentru a le înveseli perioada sărbătorilor, organizăm pe data de 14 decembrie 2011, începând cu orele 18:00, acest bal de caritate, aflat la a 8-a ediţie, la care vă invităm cu mare drag. Spectacolul va avea loc în sala Aula Magna a Corpului A, din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Biletele pot fi procurate din holul Facultății de Informatică, sau sunând la numărul de telefon +40 747 422 761 (Alina CUCU). Toate fondurile obținute vor fi folosite pentru a cumpăra copiilor cadouri, înveselindu-le sărbătorile de iarnă. Donații pot fi făcute în contul IBAN deschis la BRD – Groupe Société Générale: RO24BRDE240SV22901182400.

Vă promitem un spectacol în spiritul sărbătorilor de iarnă, din care nu va lipsi recitalul de colinde al corului studenților de la Medicină, poezia, muzica folk interpretată de Cosmin Vaman, precum și o scenetă de Crăciun, cu tematică IT. Invitații speciali ai acestui bal sunt Trupa Byron.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag la un spectacol cu totul special!


Leave a Reply

Your email address will not be published.