Concert caritabil de colinde

Asociația Studenților Francofoni din Iași organizează, în perioada 7-11 decembrie 2011, cea de-a cincea ediție a proiectului umanitar ”Arată că-ți pasă”, spre ajutorarea a 25 de copii și a 30 de familii de bătrâni cu o situație materială precară.

Această ediție cuprinde 2 concerte de colinde: 7 decembrie –ora 20:00 la Mitropolia Moldovei și Bucovinei și 8 decembrie-ora 19:00 la Biblioteca Centrală Universitară, donații, o tombolă în urma căreia participanții au șansa să câștige premii în valoare de 1000 de lei și alte activități, destinate copiilor și bătrânilor.

Detaliile și noutățile privind desfășurarea proiectului Arată că-ți pasă! se regăsesc pe www.asfi.ro, Blogul Francofonilor și pe pagina oficială de Facebook a Asociației Studenților Francofoni din Iași .

 

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi – înfiinţată pe 6 noiembrie 2001, la iniţiativa lectoriţei de limba franceză de la Facultatea de Litere din Iaşi, Nathalie Duplaissy, este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, cea mai veche asociaţie de profil francofon din ţarǎ. Printre proiectele principale se numără Balul Mascat Francofon, Concursul internaţional de poezie “Echos Francophones” și Festivalul “Zilele Studentului Francofon”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.