AIESEC Iaşi recrutează!

AIESEC recrutează pentru Programul Global de Internshipuri, prin intermediul căruia studenții au posibilitatea să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în diferite arii. În fiecare an mai mult de 10.000 de studenți practică voluntariatul ca și concept de dezvoltare în cadrul internship-urilor AIESEC disponibile in 110 ţări.

AIESEC Iași doreşte să aducă o schimbare în comunitatea locală prin intermediul acestui program. Tinerii ieșeni aleg voluntariatul în altă țară, descoperindu-i relevanța în contextul dezvoltării atât personale cât și profesionale. De asemenea, studenții își vor folosi cunoștințele, abilitățile şi valorile în vederea activării în organizații non-guvernamentale din țara respectivă.

Pentru ca tinerii să poată deveni membri AIESEC Iasi și să aiba acces la oportunităţile oferite de organizaţie organizăm recrutarea de vară. Termenul limită pentru înscrieri este 08.07.2011, ora 8 a.m.

În cadrul acestui demers, pe 24 iunie va avea loc evenimentul Think, la Moldova Mall, începând cu ora 17:00. Aceasta are drept scop familiarizarea tinerilor cu importanta voluntariatului. Invitatii sunt Marius Ursache, Ciprian Ionescu, Severin Sanzianu şi Alexandrina Dinga.

Pentru detalii legate de Think și Recrutarea de Vară accesați www.aieseciasi.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.