The Beat of (he)Art aduce teatrul, muzica şi dansul pe aceeaşi scenă

Marţi, 17 mai 2011, începând cu ora 18.00, va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, sala Gaudeamus, evenimentul caritabil The Beat of (he)Art. Evenimentul este organizat de echipa Synaptico, compusă din masteranzi ai Facultăţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, specializarea Marketing şi Comunicare în Afaceri, în colaborare cu Fundaţia Bethany Iaşi. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri ce vor fi utilizate pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie destinat copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

The Beat of (he)Art va aduce în faţa spectatorilor trei forme diferite ale artei: artă teatrală, coregrafie şi artă muzicală, sub tema principală “Clasic şi modern”. Prezentatorul evenimentului, actorul Pavel Bartoş, va introduce pe scenă reprezentanţii celor trei forme de artă. Primul moment, teatrul, este susţinut de trupa Ludic, cu spectacolul “Poem irlandez pentru vioară şi suflet”, o adaptare după dramaturgul irlandez John Kendrick şi în regia lui Aurel Luca, alături de o mişcare scenică şi o coregrafie de Vera Pantea. Coregrafia va fi realizată printr-un duel a două stiluri de dans diferite, interpretate de trupa Quasar Dance, respectiv dans modern, break dance şi street dance. Ultimul moment al evenimentului, cel de muzică, va fi susţinut de orchestra Liber Artis în colaborare cu Adzyro şi Basic Form, o asociere unică, pentru crearea unei atmosfere deosebite.

Suma adunată din vânzarea biletelor va fi folosită pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi neuromotorii, precum paralizii cerebrale, sindromul Down, distrofii musculare şi alte maladii cu caracter degenerativ. Echipa Synaptico în colaborare cu Fundaţia Bethany îşi propun realizarea unui cabinet de kinetoterapie, pentru tratamente de recuperare neuromotorie a copiilor cu astfel de dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 2-15 ani şi cu o situaţie materială precară. Costul estimat pentru proiect se ridică la aproximativ 3000 de euro.

Biletele sunt disponibile în incinta Centrului Comercial Felicia Iaşi şi pot fi procurate şi de la membrii echipei Synaptico, la preţul de 15 lei (sală) şi 20 lei (balcon). Pentru informaţii suplimentare vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0766 833 190, 0747 066 820, adresa de e-mail contact@beat-of-art.com şi site-ul oficial al evenimentului www.beat-of-art.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.