AIESEC Iași recrutează!

AIESEC este cea mai mare organizație internațională condusă de tineri, reunind 40.000 de membri din peste 100 de ţări şi având ca scop dezvoltarea potențialului acestora, în vederea aducerii unui impact pozitiv în societate.

 

AIESEC Iaşi a început campania de recrutare sub sloganul “Some people talk about change. We provide it.” Sunt vizaţi tinerii până în 30 de ani care doresc să acceseze Global Internship Program şi oportunităţile de leadership pe care organizaţia le oferă.

 

Global Internship Program oferă stagii de practică în cele 107 țări în care AIESEC este prezent. Domeniile pe care se pliază programul sunt Management (marketing, management, resurse umane, finanțe, comunicare, etc), IT și Educație.

De asemenea,  AIESEC Iași organizează sâmbătă, 19 martie, începand cu ora 10.00, „Youth Development Event”. O conferința ce oferă traininguri gratuite pentru studenții ieșeni interesaţi de domeniile menţionate mai sus. Înscrierile se fac pe site-ul www.aieseciasi.ro până pe 18 martie, ora 18.00.

Aplicările pentru a deveni membru AIESEC Iaşi se pot completa fie pe www.aieseciasi.ro , fie în sediul organizaţiei, în corpul B al Universităţii Al. I. Cuza, sala B 606,  până la data de 31 martie, ora 8 a.m..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.