Meci de fotbal caritabil între profesorii şi studenţii FEAA

suporting250asdMARK te  invită la meciul  de fotbal caritabil dintre profesorii şi studenţii FEAA  din  18 mai 2009, care va avea loc la Sala Polivalenta din Iaşi. Evenimentul începe la ora 18:00, dar tu poţi intra începând cu ora 17:30. Meciul va avea două reprize a câte 30 de minute, iar la pauză vor avea loc concursuri cu premii şi o  tombola realizată pe baza biletelor de intrare.


Echipa profesorilor este formată 18 cadre didactice din cadrul FEAA, de la toate catedrele, şi este antrenată de dl. Corneliu Munteanu (catedra de Marketing). Componenţa completă a echipei este prezentată pe blogul evenimentului: http://suporting.wordpress.com/.


Biletele se găsesc la standul SuPORTing din cadrul FEAA, la parterul corpului B al Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi începând de luni, 11.05.2009.


Din veniturile realizate în urma vânzării de bilete şi din sponsorizări se vor achiziţiona echipamente sportive pentru copiii din Centrul de plasament pentru copii cu handicap locomotor şi tulburări de comportament „Ion Holban” din Iaşi. Obiectivele urmărite sunt atragerea a peste 2000 de persoane la eveniment, colectarea unei sume de cel puţin 12000 RON şi menţionarea evenimentului de către cel puţin 12 reprezentanţi media locali (TV, Radio, reviste, ziare şi portaluri de internet).


Vezi afişul evenimentului


Leave a Reply

Your email address will not be published.