Fii maestru pentru o zi!

PRIME Iasi, Asociaţia Europeană a studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, filiala Iaşi, organizează prima ediţie a Atelierelor în data de 11 aprilie.

Evenimentul are ca scop crearea unui cadru de întâlnire şi simulare a activităţilor specifice domeniului relaţiilor publice şi al publicităţii între studenţi si specialişti.

În ziua de 11 aprilie vor fi prezenţi doi specialişti: Loredana Gaşpar – Manager director ATIPICO şi George Toma – Manager TRUISME, ce vor lucra simultan pe cele două teme de anul acesta: poziţionarea unui brand (cum să ocupi un loc fruntaş în mintea consumatorului) şi organizare de evenimente (cum să organizezi un eveniment de succes).

Se vor forma două grupe a câte 20 de studenţi pentru fiecare atelier. Astfel, studenţii vor avea ocazia să privească lucrurile din perspectiva persoanei ce vorbeşte din experienţă, vor primi un brief de la invitat pe care îl vor rezolva sub îndrumarea acestuia, iar cele mai bune echipe vor fi premiate.
Înscrierile se fac în perioada 7-10 aprilie, online, trimiţând un e-mail la adresa ateliere@primeiasi.ro, iar taxa de participare este de 10 lei.

Marţi la ora 20.15, în sala II8, (corp A al Universităţii Al. I. Cuza) studenţii sunt aşteptaţi la prezentarea proiectului pentru a afla mai multe amănunte, pentru a pune întrebări şi a primi răspunsuri.
PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME România este afiliată la PRIME – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

afis-ateliere1

Leave a Reply

Your email address will not be published.