TERIS – Tinerii Ecologi Români din Iași

Contact

Ne găsești: Universitatea „Al.I.Cuza” – corp B, parter, sala B362 (ședintele generale sunt în fiecare zi de marti de la ora 20:00)
E: asociatia_teris@yahoo.com
W: www.teris.ro
Blog: www.asociatia-teris.blogspot.com

Prezentare

Asociația TERIS este o organizație profesională, cu personalitatea juridică independentă, neguvernamentală și non-profit ce își desfășoară activitatea în domeniul protecției mediului înconjurător.

Departamente

  • Departament Proiecte/Organizatoric
  • Departament Resurse Umane
  • Departament Comunicare și Relații Publice
  • Departament Economic

Proiecte

Drintre activitățile desfășurate amintim: activități de educație ecologică în diferite școli din Municipiul Iași, campanii de colectare selectivă a deșeurilor, acțiuni de ecologizare, plantare, o serie de dezbateri și conferințe cu privire la probleme de mediu existente, școala studențească de ecologie, drumeții și altele.

Două dintre cele mai reprezentative proiecte ale asociației sunt (ambele aflate anul acesta la a III-a ediție):

Asociația TERIS dorește să promoveze o educație în spiritul dezvoltării durabile și să organizeze proiecte sustenabile în care tinerii, comunitatea locală, mediul corporate și non-corporate se pot implica.

Membri și înscrieri

Înființată în mai 2004, asociația are în prezent aproximativ 150 de membri înscriși dintre care 40 de membri activi.
Membrii asociației TERIS sunt studenți ai Facultatii de Biologie dar și studenți de la alte facultăți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” și alte universități din Iași.

Dacă iubești natura, dacă iți plac drumețiile, dacă te interesează protejarea mediului înconjurător, conservarea resurselor naturale, întreținerea și protejarea diversității ecosistemelor, supravegherea impactului dezvoltării economice asupra mediului, prevenirea și limitarea poluării atunci te așteptăm în echipa noastră.

Înscrierile se fac în ultima săptămâna din lunile octombrie și februarie ale fiecărui an dar se mai pot face înscrieri și pe parcursul anului universitar (pentru informații cu privire la înscrierile de pe parcursul anului universitar vă rugăm să ne contactați)

Leave a Reply

Your email address will not be published.