„Pârtia de Cultură” – campanie de ecologizare a pârtiei de ski

Ateneul din Iași, în an aniversar, dorește ca proiectele pe care le implementează să fie cât mai diverse și să acopere cât mai multe domenii, reușind să fie prezent cât mai mult în viața comunității ieșene.

„Întrucât ne dorim ca în Iași să fie organizate cât mai multe evenimente culturale de anvergură, ne dorim să putem contribui, în măsura posibilităților, la crearea unor condiții normale de desfășurare a acestora. Pârtia de ski are un pontențial extraordinar din punct de vedere turistic și cultural și considerăm că ea trebuie să satisfacă toate exigențele organizatorilor festivalurilor sau evenimentelor diverse care ar putea fi realizate acolo.”, a declarat managerul instituției, domnul Andrei Apreotesei.

Sub titlul de „Pârtia de Cultură”, Ateneul din Iași, alături de Primăria Municipiuui Iași, Direcția Silvică Iași, Servicii Publice Iași, Citadin, Salubris, Casa de Cultură a Studenților, organizatorii festivalurilor Rock’n’Iasi și Rockanotherworld, precum și alături de SC ȘTEFANA SRL, își propune ca în data de 30 martie, începând cu ora 10.00, să realizeze o campanie de ecologizare a pârtiei de ski.

Invităm, astfel, pe toți cei care doresc să se implice în acest demers inițiat de Ateneul din Iași, dar sprijinit de autorități și reprezentanți ai mediului privat, să se alăture cauzei și să sprijine transformarea Pârtiei de Ski în „Pârtie de cultură”!

În intervalul 9.30 – 10.00 așteptăm participanții în partea de sus a pârtiei, la cabane, pentru înregistrare și instructaj, urmând ca de la ora 10.00dăm startul transformării estetice a pârtiei.

  

Free Pass la Concertul IRIS! Înscrie-te la „Pârtia de Cultură”!

Doritorii care vor să participe la evenimentul de ecologizare și își doresc, de asemenea, să îi vadă pe cei de la IRIS, într-un concert incredibil ce va fi susținut la Ateneul din Iași, vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, sunt invitați să completeze online un formular, până vineri la ora 16.00, în baza căruia vor primi invitații la concert.

 

Link formular înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYw_QUgj6Kq_qUFXGe2dQ3AxzvGu_A4sCo7Gy_5eDX6zAVjQ/viewform?fbclid=IwAR14LEHKK8_ZkESBe5RcbjIqHJlqIXw2TVLAJx4ohTfHpB9lPOdpkHIhWH8

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/428748417891923/

Leave a Reply

Your email address will not be published.