Conferințele Bookland la Iași (3-7 decembrie)

Conferințele BookLand Evolution, aflate la a 5-a ediție, continuă să promoveze importanța educației și să încurajeze performanța. Zeci de mii de tineri din 23 orașe ni s-au alaturat an de an, au interacționat cu peste 2000 speakeri și au făcut primul pas mareț înspre cariera care li se potrivește. Avem deosebita placere de a vă invita să participați în oricare dintre zilele de Conferințe sau, de ce nu, chiar la toate!

Conferințele BookLand Evolution au loc în Iași la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” în Aula Magna “Mihai Eminescu” (Bulevardul Carol I, nr.11).

De luni până vineri (3-7 Decembrie 2018), în intervalul orar 14:00–16:00, vor urca pe scena 16 personalități pregătite să răspundă la toate întrebarile: Elena Ungureanu, Andreea Zaharescu, Cezar Gumeni, Daniela Vlad, Liliana Revenco, Dana Chelariu, Irina Lupascu, Florentina Berlan, Anca Gilca, Anca Doina Hreamata, Andreea Boboc, Ovidiu Lazar, Tiberiu & Silviu Teodor Stanciu, Irina Vasilescu si Raluca Sandu. Moderatorul evenimentului este Cristina Botezatu.

Ca în fiecare an, intrarea este LIBERă! În plus, vă așteptăm cu multe surprize și cadouri!

 

Despre conferințe

 

În 2011 BookLand a adus schimbarea în lumea cărții. A coborât-o din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor și în spațiul lor de socializare și recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane naționale de carte, activă ˜700 zile, care a poposit în centrele comerciale, piețele și parcurile în reședințele din 40 județe.

De 4 ani întalnim prin intermediul Conferințelor practice pentru tineri BookLand Evolution 1 milion liceeni și studenți din 23 orașe, încurajând dezvoltarea lor personală, ajutați de cei peste 500 speakeri care ni se alatură anual.

Conferințele au loc de Luni până Vineri, în intervalul orar 14:00-16:00. În fiecare zi sunt prezenți 3-4 speakeri diferiți (peste 500 VIP pe durata celor 115 zile de conferință). Estimăm prezența a peste 30,000 liceeni + studenți în 2018.

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platformă GRATUITĂ unde tinerii pot gasi oportunități de practică, internship-uri, traineeship-uri, locuri de muncă part-time și voluntariat pentru a-și perfecționa abilitățile, a dobândi cunoștințe practice și a-și defini obiectivele carieristice.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al proiectului.

Traseul conferințelor 2018 în țară

Leave a Reply

Your email address will not be published.