Capgemini oferă cursuri de limba franceză gratuit pentru poziția de Customer Service Advisor

Capgemini oferă cursuri de limba franceză gratuit pentru cei care doresc să-și actualizeze cunoștințele și oportunități de dezvoltare în cadrul companiei pe poziția de Customer Service Advisor!

Rolul presupune cunoașterea unor noțiuni minime de IT (resetare/schimbare de parole, configurarea unui cont de e-mail, configurarea unei imprimante).

Daca ai cunostințe de limba engleză la nivel mediu și vrei să profiți de oportunitatea de a deveni fluent în limba franceză, atunci alătură-te echipei Capgemini.

Mai multe detalii, găsești aici:

–          https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/customer-service-advisor-with-english/1033843

–          https://www.facebook.com/Capgemini-Iasi-Romania-184716368290706/

Compania oferă un program flexibil, pachete salariale și medicale avantajoase, dar și posibilitatea de a crește profesional.

Profilul recrutat este de tip entry level, oferind angajaților oportunități de promovare și crestere profesională/personală dinamice. Unul dintre motto-urile companiei care susține această cultură organizațională este « Promote first, hire second ».

Postul se adreseaza tuturor studenților, indiferent de specializare, chiar și celor care se află în căutarea primului loc de munca. Pentru a putea deveni top performers, compania asigură gratuit traininguri initiale.

Pentru a aplica, trimite CV-ul tau la adresa recruitment.iasi.ro@capgemini.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.