Înscrieri deschise pentru Bursele Telekom

Programul BURSELE TELEKOM oferă 10 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații si tehnologia informației.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 19 ianuarie 2018 către Telekom Romania pe website-ul www.burseletelekom.ro, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 8 si 9 februarie 2018 a unui numar de 20 de finaliști, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

Valoarea bursei acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 10 (zece) desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 13.050 RON, împărţiţi în tranşe lunare (aferente lunilor octombrie 2017-iunie 2018, sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie).

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe site-ul concursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.