Fantastic Fit Copou – invitație la un antrenament gratuit

Centrul de Fitness Fantastic Fit va oferi peste 1000 de sedințe gratuite studenților în anul universitar 2017 – 2018 la activitățile din Copou.

1 student/studentă poate participa la unul dintre antrenamentele disponibile în Copou: Kangoo Jumps, Circuit Training, Abs Training, HIIT sau Tae Bo. Poate participa orice student din cadrul oricărei universități, cu condiția sa nu mai fi participat în trecut la nici o activitate la Fantastic Fit.

Cum te inscrii?
Trebuie sa ne lasi un mesaj pe pagina Fantastic Fit in care sa ne spui ca vrei sa participi la evenimentul cu intrare libera la activitatea care te interesează. Trebuie sa ne lăsați datele voastre: nume, adresa de email și număr de telefon pentru a vă putea contacta. În cazul in care dorești sa vii la Kangoo Jumps, trebuie să ne mai lași și numărul la încălțăminte și greutatea pentru rezervarea ghetelor.

Cand vei fi programat(ă)?
Atunci când vor fi locuri libere la antrenamente ne uităm pe lista unde sunteți înscriși și în ordinea în care ați efectuat înscrierea. Apoi veți fi contactați pentru programare.

Contact: 0741080817

Leave a Reply

Your email address will not be published.