Bitron Electronics Division caută 100 de specialiști în industria automotive

Bitron Electronics Division, în parteneriat cu BSS-ONE, recrutează 100 de persoane care vor lucra în industria automotive, din octombrie, la Iași. Posturile disponibile pentru AUTOMOTIVE sunt cele de:

  • Inginer mecanic proiectant Catia V5
  • Embedded Software Developer
  • Electronic Software Tester
  • Mechanical Aerospace-Mechatronic Engineer
  • Electronics Hardware Designer
  • CREO / CAD Mechanical Engineer
  • AUTOSAR Engineer.

Posturile disponibile pentru dezvoltare software sunt:

  • Programatori nivel junior-mediu pe ASP.NET, C# si  PHP.

Sunt necesare cunoștinte minime de: C,C#,SQL,OPP,MVC/Web Forms,PHP/MySQL, HTML/CSS/Javascript sau OOP programming.

Limba Engleză sau Limba Italiană constituie un avantaj.

 

Persoanele interesate pot să obțină mai multe informații și își pot trimite CV-ul detaliat la adresa de mail: job@bss-one.net.

Parte a grupului Bitron Spa, Bitron Electronics Division este  specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de sisteme și dispozitive electronice pentru industria automobilelor, medicală și energetică. În acest moment, cu ajutorul celor aproximativ 1.530 de angajați din unitățile de producție din Italia, Polonia, Mexic si China, fabrică și livrează plăci de circuite electronice complet asamblate (PCBA), folosind echipamente de ultima generație și cele mai noi tehnologii. Bitron are o prezență globală, cu 13 fabrici de producție și centre de dezvoltare, 13 centre de vânzări și asistență tehnică, un centru post-vânzare și un centru tehnic. Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 268 de milioane de euro.

Înființată în 2008, la Iași, BSS-ONE a început cu furnizare de servicii complete pentru call center, pe piața din Italia și România dar și un mic centru de dezvoltare specializat în SAP Business One. Între timp, a ajuns la patru filiale importante, în Republica Moldova (Chișinău), România (Iași) și Italia (Milano și Torino), și oferă servicii de dezvoltare software, aplicații mobile și servicii complete de telecomunicații.

Leave a Reply

Your email address will not be published.