Dan Negru vine la Întâlnirile ASJ

Televiziunea, între divertisment și breaking news, dezbătută cu Dan Negru și studenții din Iași

Membrii Asociației Studenților Jurnaliști (ASJ) din Iași reiau seria de întâlniri din cadrul proiectului „Întâlnirile ASJ”. Acesta continuă cu discuția ce îl va avea în prim-plan pe omul de televiziune Dan Negru. Tema principală, „Televiziunea, între divertisment și breaking news”, va fi dezbătută împreună cu studenții joi, 16 martie, începând cu ora 16.00, în Aula „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Întâlnirea va fi moderată de jurnalistul Andrei Giurgia.

Dan Negru – omul din spatele ecranului

Evenimentul își propune familiarizarea viitorilor jurnaliști cu mediul în care ar putea lucra, dar și depășirea limitelor teoretice cu care se confruntă studenții la facultate. Totodată, participanții își pot satisface curiozitățile cu privire la drumul parcurs de Dan Negru în formarea sa ca om de televiziune.

„Am avut adeseori întâlniri cu studenții de la Jurnalism din toată țara și de fiecare dată eu am avut ce învăța, eu am aflat cele mai multe lucruri noi. Așa că, sunt egoist. Vin să învăț lucruri de la viitorii mei colegi de breaslă”, mărturisește Dan Negru.

„Entuziasmul nostru, dar şi cel al omului de televiziune Dan Negru, a crescut atunci când noi i-am propus să se întâlnească cu studenții de la Jurnalism, într-un cadru non-formal. Plănuim ca în cursul noului an calendaristic să apropiem studenții de la Iaşi de oamenii din presa națională”, precizează Ionuț Teoderaşcu, președintele Asociației Studenților Jurnaliști.

Despre Întâlnirile ASJ

Începând cu anul 2007, membrii ASJ au demarat o serie de întâlniri cu jurnaliști, printre care Liviu Iolu, Sanda Nicola, Mihai Tatulici, Toader Păun, Robert Turcescu și Cristian Tudor Popescu, iar începutul anului 2017 îl are ca invitat pe Dan Negru, imaginea emisiunilor de divertisment ale postului de televiziune Antena 1.

Parteneri: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, 360.uaic.ro

Eveniment Facebook: „Televiziunea, între divertisment și breaking news” cu Dan Negru

ASJ pe Facebook, Twitter, Instagram sau pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.