„6,9 pe scara Richter”, cea mai nouă comedie a lui Nae Caranfil, proiectată la Ateneul din Iași, în prezența regizorului

afis 6,9 IasiNae Caranfil, regizorul filmelor Filantropica, Restul e tăcere sau Asfalt Tango, revine pe marile ecrane cu 6,9 pe scara Richter, o comedie cu accente de musical și primul film la care Nae Caranfil semnează nu doar scenariul și regia, dar și muzica, versurile. Filmul îi are în rolurile principale pe Laurențiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban și Simona Arsu.

6,9 pe scara Richter va avea două proiecții de gală la Ateneul din Iași, pe 26 ianuarie, de la ora 18.00, și, respectiv, 21.00, în prezența regizorului Nae Caranfil și a actriței Maria Obretin.

Filmul va putea fi vizionat la Ateneul din Iași și pe 27, 28 și 29 ianuarie:

  • 27 ianuarie, ora 20.00 – Sala Mare;
  • 28 ianuarie, ora 20.00 – Sala Mică;
  • 29 ianuarie, ora 20.00 – Sala Mică.                                                                                                         

Nae Caranfil, despre film: 

„Ar fi putut fi o dramă cumplită despre depresii clinice, cutremure și bătrânețe. În schimb, a ieșit o comedie despre toate acestea, care până la urmă se transformă într-un musical… Am pornit de la ideea unei relații tată/fiu în care tatăl este tânăr iar fiul bătrân. Asta însemnând că tatăl are comportamentul unui tânăr, adolescent chiar, în timp ce fiul se confruntă anevoie cu criza vârstei mijlocii.”

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ateneul din Iași, Asociația Studenților Jurnaliști din Iași și Serile Filmului Românesc.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/69peScaraRichter

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZwCynlcm1PM

Leave a Reply

Your email address will not be published.