Util Deco Iasi recrutează Arhivist

Anunț de angajare de la Fundația Alături de voi România:

Vrem un arhivist in echipa!

 Esti proaspat absolvent al Facutatii de Arhivistica sau al Facultatii de Istorie (cu modulul Arhivistica) si pe deasupra ai si abilitati manuale, esti atent la detalii si ai abilitati de comunicare si lucru in echipa?

Atunci te-am gasit!

Vrei sa vii in echipa ADV si sa lucrezi ca arhivist, in cadrul Serviciului de arhivare fizica, electronica si depozitare documente Util Deco?

 Avem pentru tine un post vacant, la Iasi, cu norma intreaga si, dupa perioada de proba, iti facem contract individual de munca pe durata nedeterminata

 Lista beneficiilor e lunga: avem un mediu de lucru adaptat si consilieri excelenti care te pot ajuta sa te acomodezi perfect locului de munca, echipa in care vei lucra e profesionista si prietenoasa, din cand in cand ne intalnim „intre noi” (mergem la teambuilding, vizite de studiu, formare profesională, seminarii de lucru s.a.), si pe langa toate, salariul este motivant si adaptat rezultatelor tale.

 Te-am convins ca oferta mai buna nu gasesti?

 Trimite cat mai repede CV –ul si scrisoarea de motivatie, prin e-mail la adresa resurse.umane@alaturidevoi.ro sau fax 0232/275568 (persoana de contact Eugenia Stalinescu, manager resurse umane). Noi te asteptam pana pe 24.06.2016.

Detalii despre noi pe www.depozitarhivare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.