Începe-ți cariera cu AIESEC Academy!

AIESEC AcademyPrimăvara asta trăiește o experiență de neuitat cu AIESEC Academy. Participă la traininguri susținute de specialiști în domeniu și îmbogățește-ți cunoștințele de IT, MARKETING sau ANTREPRENORIAT.

AIESEC Academy este un proiect ce se desfășoară la nivel național în cadrul căruia studenți din diferite domenii de învățământ participă la 4 weekend-uri de traininguri livrate de persoane cu experiență în cele 3 domenii menționate mai sus. Fii și tu unul dintre participanți!

Dacă ești student la Facultatea de Informatică, Facultatea de Matematică – Informatică sau Informatică Economică, iar atenția ta este îndreptată spre mediul digital și vrei să afli mai multe despre el, acesta este locul potrivit pentru tine! Aplică pentru Școala de IT și aprofundează-ți cunoștințele prin cele trei domenii de training, Web – front end, Web – back end și Android.

Sau, dacă studiezi Marketing și Relații Publice, iar vânzările sunt pasiunea ta și vrei să afli care sunt cele mai noi strategii folosite de companiile de succes, aplică pentru Școala de Marketing și învață despre cele două domenii de training, Advertising și Sales.

Ai o idee splendidă pentru un start-up sau ai deja o afacere în desfășurare și ai nevoie de asociați la fel de motivați ca tine pentru a atinge succesul dorit? Aplică pentru Școala de Antreprenoriat, întâlnește noi oameni, fă schimb de idei, creează legături și ajută-ți ideea să devină realitate.

Sesiunile vor fi coordonate de traineri specializați în domeniul de activitate din mediul local și nu numai! Traineri internaționali vor fi prezenți pentru a-ți arăta cum se realizează business-ul în mediul extern. Trainingurile în cadrul AIESEC Academy sunt o ocazie unică pentru tine să-ți testezi cunoștințele și să-ți depășești limitele.

Vino la evenimentele de prezentare a fiecărei școli, de pe 18 martie, și află mai multe despre cea de a treia ediție a proiectului AIESEC Academy 2015.

 

Intră aici și completează forumarul de aplicare, până pe 19 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.